Keto Diet Blej në Farmaci

Ne shpesh marrim pyetje se si dhe ku të blejmë një produkt. Kapsulat Dieto Keto nuk klasifikohen si ilaçe. Ata janë një shtesë dietike, humbja e sigurt e peshës përmes ketozës është fokusi kryesor i veprimit të tyre. Kapsulat janë në dispozicion pa recetë dhe nuk shiten në farmacitë në Shqipëri. Ju mund të blini një produkt origjinal vetëm në faqen tonë të internetit zyrtare.

Pse kapsulat Keto Diet nuk mund të blihen në farmaci

Kompania jonë është distributori zyrtar i kapsollave Dieta Keto në Shqipëri. Për të porositur një produkt, thjesht plotësoni formularin e kontaktit dhe prisni për një lidhje me menaxherin. Vendosni emrin dhe numrin tuaj të telefonit, dhe ne do t'ju telefonojmë përsëri për konsultim dhe sqarim të të dhënave për shpërndarjen e mallrave. Ne do t'ju tregojmë nëse është e mundur të përdorni ilaçin posaçërisht në rastin tuaj.

Çmimi i dorëzimit varet nga qyteti, dhe pagesa për mallrat ndodh pas marrjes në zyrën postare. Duke lënë një kërkesë sot, ju mund të porosisni një produkt me 50% zbritje me një çmim prej vetëm ALL 4990.