Shqyrtime rreth Keto Diet

 • Anita
  Bleva kapsula Keto Diet kur kuptova se asgjë tjetër nuk po ndihmonte. Droga ndihmoi për të rregulluar shifrën në vetëm një muaj. Më vjen shumë keq që nuk e bleva më herët. Pa dobi, hodha shumë para në masazhet e humbjes së peshës, një palestër dhe shtesa të dyshimta dietike.
  Keto Diet
 • Indrit
  Unë bëj një mënyrë jetese joaktive, nuk ndjek dietën time. Me kalimin e kohës, u krijua një stomak i vogël, të cilin unë doja të heqja qafe. Kapsulat Dieto Keto ndihmuan shpejt. Unë madje nuk kisha nevojë të ndryshoja dietën time - humba 4 kilogramë në kurs (1 muaj). Faleminderit për produktin!
  Keto Diet
 • Elda
  Minus 12 kilogramë në 2 muaj. Ky është rekordi im! Të gjitha falë mjetit tuaj. Sapo dërgova një kërkesë të re, por për burrin tim.
  Keto Diet
 • Mirjeta
  Ndihmoi në heqjen e dhjamit në kofshë dhe bark. Këto janë fushat e mia më problematike me të cilat nuk merret as rutine dhe as dieta. I rekomandoj të gjithëve.
  Keto Diet
 • Anita
  Një mjet i domosdoshëm për ata që nuk mund të kontrollojnë oreksin e tyre! Ju dëshironi të hani shumë më pak, dhe pa siklet. Mos kini frikë ta provoni.
  Keto Diet
Vlerësimi i përdoruesit Keto Diet
4.9
10