Amarildo Memaj Autor i artikujve

autor:
Amarildo Memaj
Publikuar nga:
4 Artikuj

Artikujt e autorit

 • Si të humbni peshë pa dieta? Për të humbur peshë urgjentisht dhe shpejt, për të sjellë anët në gjendje të përsosur, për të hequr depozitat e bezdisshme të yndyrës në bark, duhet të pini më shumë dhe të ushtroheni intensivisht, si dhe të hiqni qafe zakonet e këqija.
  24 marsh 2022
 • Dietë sipas Dukanit - menu për çdo ditë në tabelë. Përfitimet e dietës, kundërindikacionet, rekomandimet e nutricionistëve.
  17 marsh 2022
 • Dreamndrra e shumë njerëzve është të humbin peshë shpejt dhe me shumë, ndërsa nuk ndryshojnë dietën dhe stilin e jetës tuaj. Dietologët dhe dietologët profesionistë do të thonë se kjo është e pamundur, por ka metoda që ju lejojnë të humbni peshë në një mënyrë të kursyer. Të gjitha këto dieta konsiderohen "dembel".
  4 Qershor 2021
 • Cilat dieta janë efektive, sipas ekspertëve kryesorë, për humbjen e peshës. Si të humbni peshë pa dëmtuar shëndetin tuaj. Cilat janë mënyrat më të sigurta për të humbur peshë përgjithmonë.
  23 Prill 2021