Dhurata Gjata Autor i artikujve

autor:
Dhurata Gjata
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Si të humbni peshë duke ndryshuar stilin e jetës dhe dietën tuaj? Një dietë e planifikuar mirë dhe zgjedhja e sistemit të duhur të të ushqyerit do të ndihmojë në arritjen e rezultatit të dëshiruar.
    24 Maj 2022
  • Ushtrimet më të mira për humbjen e peshës - zbuloni se cilat trajnime japin rezultatin maksimal në luftën kundër peshës së tepërt. Teknikat e ekzekutimit, reagimet dhe rezultatet.
    26 marsh 2021