Anita Autor i artikujve

autor:
Anita
Publikuar nga:
5 Artikuj

Artikujt e autorit

 • Si të bëni një menu të ushqimit të duhur për një javë për humbje peshe? Përdorni këtë recetë mostër të bazuar në pjata të thjeshta dhe receta diete për të humbur kilogramët e tepërt.
  23 Qershor 2022
 • Dieta me hikërror: thelbi dhe parimet e të ushqyerit, ushqimet e lejuara dhe të ndaluara, të mirat dhe të këqijat e kësaj metode të humbjes së peshës. Shembull menu për një javë, receta, rrugëdalje nga dieta e hikërrorit. Kundërindikimet.
  23 marsh 2022
 • Dëshironi të merrni një figurë të hollë brenda një kohe të shkurtër, por nuk dini nga të filloni? Filloni duke u çliruar nga dhjami i trupit. Dieta Maggi do të jetë një shpëtuese e jetës në këtë çështje.
  11 Qershor 2021
 • A do të bëhen "6 petale" shokë besnikë në luftën kundër peshës së tepërt? Menyja dhe rekomandimet. Çfarë mendojnë dietologët për këtë dietë?
  16 Prill 2021
 • Ushtrimet më efektive dhe të thjeshta për humbjen e peshës. Si të futeni në formë në shtëpi, si të hiqni dhjamin nga këmbët, krahët, barku dhe anët: një grup ngarkesash.
  26 marsh 2021