Altin Barjaba Autor i artikujve

autor:
Altin Barjaba
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Çfarë është një dërrasë dhe a ndihmon në heqjen e dhjamit në bark? Përfitimet e dërrasës. Kundërindikimet për ushtrime. Si ta bëni saktë dërrasën dhe sa shpesh?
    9 Dhjetor 2023
  • Motivimi i duhur për të humbur peshë është çelësi i suksesit. Nuk është aspak e lehtë ta detyrosh veten të punosh gjatë dhe shumë për veten. Por nëse shkëputeni, atëherë të gjitha përpjekjet e mëparshme do të jenë të kota.
    20 marsh 2022