Sotilda Autor i artikujve

autor:
Sotilda
Publikuar nga:
3 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Dieta ketogjenike kërkon eliminimin e shumicës së karbohidrateve nga dieta dhe një përqendrim në ushqimet me yndyrë dhe, në një masë më të vogël, me proteina. Le të hedhim një vështrim se si funksionon dieta ketogjenike.
    26 Prill 2021
  • Mjetet juridike popullore për humbjen e peshës janë metoda natyrale, të sigurta, efektive dhe të përballueshme që përfitojnë të gjithë trupin.
    27 marsh 2021
  • Si mund të humbni peshë brenda dy ditësh? Në kërkim të një diete magjike, ata që kanë një ngjarje të rëndësishme në hundën e tyre dhe veshja e tyre e preferuar nuk përshtatet, shfletojnë internetin. Le të flasim për mënyrat kryesore për të humbur shpejt peshë.
    26 marsh 2021