Olta Mitri Autor i artikujve

autor:
Olta Mitri
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Pyetja se si të humbni shpejt peshë në shtëpi shqetëson shumë njerëz. Dhe metoda të tilla ekzistojnë. Por duhet t'i zgjidhni me kujdes në mënyrë që të mos dëmtoni shëndetin tuaj.
    22 marsh 2022
  • Dietë efektive e pulës për humbje peshe. Menyja për 2, 3, 7, 14 ditë. Dieta në gjoks pule, lëng mishi dhe mundësi të tjera.
    26 marsh 2021