Emanuela Gjuzi Autor i artikujve

autor:
Emanuela Gjuzi
Publikuar nga:
3 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Lista e produkteve të dobishme për humbje peshe dhe veçoritë e përdorimit të tyre për të mbajtur një figurë të shëndetshme.
    7 Janar 2022
  • Dietë e rekomanduar për gastritin e stomakut, ushqim të shëndetshëm dhe receta për të përmirësuar tretjen dhe për të rivendosur mikroflorën. Menuja për javën është zhvilluar duke marrë parasysh të gjitha kufizimet dhe rekomandimet e mjekut.
    27 marsh 2021
  • Një dietë e mirë-akorduar keto mund t'ju çojë shpejt nëse jeni duke u përpjekur të humbni peshën tuaj. Gjëja kryesore është të bësh menunë në mënyrë korrekte.
    26 marsh 2021