Mirjeta Molla Autor i artikujve

autor:
Mirjeta Molla
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Sa kg mund të humbni peshë në një dietë të pijshëm në një javë dhe një muaj. Shikoni rezultatet e përafërta të humbjes së peshës.
    27 marsh 2021
  • Dieta e Dukan për humbje peshe: përfitime dhe kundërindikacione. Fazat kryesore, menutë e përditshme dhe recetat. Produkte të Lejuara dhe të Ndaluara.
    26 marsh 2021